Márki-Zay: A stratégia eddig is egyértelmű volt, de most bizonyíték is van a képviselők kézivezérlésére

📺 A Jobbik meghirdette a nemzeti ellenállást
2018-09-30
📺 Patkányok a Bajcsy lakótelep játszóterén
2018-09-30

[ad 1] [ad 2]

Beszámoltunk róla: kikerült a Facebook-ra egy a szerző által időközben beismert, még augusztusban írott utasítás Lázár János sajtósától a vásárhelyi fideszes képviselőknek. Ezzel kapcsolatban facebook oldalán fejtette ki véleményét Hódmezővásárhely polgármestere.

Márki-Zay Péter azt írta: végre kiderült a város visszaszerzésével megbízott Lázár János stratégiája. Egyrészt minden fronton el kell a munkáját lehetetleníteni, másrészt rajta hajtsák be a Lázár által felhalmozott, sokszor 7 éve kifizetetlen adósságokat, aminek célja a város anyagi ellehetetlenítése, a csőd, egy pénzügyi gondnok kinevezése, harmadrészt minden kommunikációs csatornán a jelenlegi polgármestert okolni mindenért.

A hódmezővásárhelyi polgármester a fenti levél után nyílt televíziós vitára hívta ki Lázár Jánost, remélve, hogy a magát a „nyílt és egyenes beszéd” hívének beállító országgyűlési képviselő kiáll vele. Márki-Zay a következő témákat javasolja a vitában:

 • a város fejlődése és anyagi helyzete idén és az elmúlt 16 évben: tényleg nem működik a város és leálltak a fejlesztések?
 • hazugságok: nézzük meg a Fidesz és az én nyilatkozataimat!
 • migránsok betelepítése, menekültek befogadása: Soros vagy Orbán?
 • korrupció az elmúlt 28 évben – melyik kormány lopott többet a 28 év alatt?
 • kommunista ügynökök és Soros-bérencek a Fideszben és az ellenzékben

[ad 3]

1 Comment

 1. Szabó Margit szerint:

  Ugye MINDERNKI érti? Érti miről szól ez az e-mail levél, amit Lázár János a bábjainak üzent Göbl Vilmossal annak érdekében, hogy a városunkról olyan képet fessen, mintha nem működne! Csatákról beszél!! Kivel akarnak csatázni, ki akar itt háborúzni, kinek a célja az elégedetlenség szítása, a bizonytalanság érzésének táplálásán keresztül a félelemkeltés?
  Hát bizony ezeknek a marionett figuráknak kell is az ilyen iránymutatás, mert önállóan gondolkozni ugyebár – már a főnökük szerint sem – nem tudnak. Hegedüs Zoltán, hogy értse, Kecskeméti Rita olyan kis szeleburdi, Bálint Gabriella, hogy nehogy elfelejtse a szövegét, Vágó János nem baj, ha olvassa is, csak nehogy dadogjon, a bőrgyógyászaton, a hmvhely07-en, vagy a Béketelepen?? Jajj! Gyenge láncszem! Muszály még a kezüket is szinte fogni, ha írnak.
  Vilmos régóta irányítja őket. Sajnos 8 év alatt ez a 10 kicsi figura csak azt tanulta meg, hogyan kell a zsinórokon ugrálni, dehogyis szabad – pont most – elengedni a fonalakat!
  Február 25- óta fennáll a veszélye, hogy a vásárhelyi Emberek többsége nem hülye! Vigyázni kell nagyon, mert még megtudják az igazságot, hogy remek a polgármester, és – miden erőfeszítés ellenére – működik a város.
  Lázárnak meg – ó jajj – rengeteg dolga van egy titkárnővel, ingyen. Felülről piszkálják, alulról szurkálják.
  Hál’ Istennek, legalább Göbl Vilmos teszi a dolgát, akkor is, ha véletlenül rossz helyre is e-mailt küldött! Cö cö cö.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük