Családi ház égett Apátfalván

📺 Sneider: Nem leszünk Orbán szolgái!
2018-10-01
Körözött gépkocsik Röszkén és Csanádpalotán
2018-10-01

[ad 1] [ad 12]

A hétvégén felrobbant egy kandalló is Kiskundorozsmán, Algyőnél az aljnövényzet égett.

Négyszáz négyzetméteren égett a kiszáradt aljnövényzet vasárnap délben Algyőnél. A szegedi hivatásos és az algyői létesítményi tűzoltók végezték el a beavatkozást, az eset során nem sérült meg senki.

Társasház oldalára hasadt egy nagy méretű fa ága Hódmezővásárhelyen, a Hódtó utcában. A város egysége rövid idő alatt elvégezte a műszaki mentést, személyi sérülés nem történt.

Égett egy apátfalvi családi ház melléképülete szombaton délután. A makói és a hódmezővásárhelyi tűzoltók érkeztek a helyszínre, ekkor már a ház tetőszerkezetére is átterjedtek a lángok. A tűzoltók azonnal megkezdték az oltást, ennek ellenére a ház lakhatatlanná vált. Személyi sérülés nem történt, az ott élő hat ember rokonokhoz költözött.

Egy hektáron égett az avar szombaton délután Algyő külterületén, a Keleti út mellett. Az algyői létesítményi tűzoltók a szegedi egységekkel közösen fojtották el a lángokat, a tűzben nem sérült meg senki.

Épületre dőlt egy nagy méretű fa szombaton délelőtt Szentesen, a Dózsa György utcában. A város hivatásos egysége végezte el a beavatkozást, az eset során senki sem sérült meg.

Felrobbant egy vegyes tüzelésű kandalló szombaton kora délután egy Szeged-Kiskundorozsmai családi házban. A szegedi tűzoltók rövid idő alatt a helyszínre értek , egy vízsugárral végezték el a beavatkozást, majd átvizsgálták az épületet. Az ott élők közül ketten megsérültek. A ház lakhatatlanná vált, a lakók rokonokhoz költöztek.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

[ad 13]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük