Győzelmet eresztett ki a kezéből a CONTITECH Makói KC

Kimaradt helyzetek, fáradtság – kikapott Hódmezővásárhelyen a Makó
2018-10-08
📺 Szükség van Vertán-telep és környékének közlekedésének felülvizsgálatára is
2018-10-08

[ad 13] [ad 12]

A mérkőzésre nagyon készült a csapat az örök mumus Kunszentmárton ellen. Az első félidőben a Makói KC-nak minden bejött és kilenc gólos előnyt szerzett, ami a félidő végére ötre csökkent. A második félidőre a vendégek taktikát változtatottak, többségében hét játékossal támadtak kapus nélkül, így lehetőséget kaptak a felzárkózásra. A hazai csapatnak semmi nem sikerült, helyzetek tömkelege maradt ki, a vendégek kapusát naggyá tették.

CONTITECH Makói KC – Kunszentmártoni KSK 31-33 (19-14)
Férfi NBII délkeleti csoport, 4. forduló. Vezette: Nagy Ferenc, Turóczy József.

CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: BALÁN – Papp D. 3 gól, LESZKOVÁN 8 gól, VÖRÖS 7 gól, Hegyi 3 gól, Endrei 3 gól, Veréb 2 gól.
Csere: SZABÓ – Zsiga, Szécsi 2 gól, Novák  1 gól, Papp N., Jártass T., Szabó R. 2 gól, Kómár .

Gera Norbert edző: ,,Ezért a vereségért a felelősség az enyém! A hibátlan első húsz perc után nem tudtam megállítani a csapatot a negyven perces lejtmenetben , ami az én feladatom lett volna.”

NBII ifjúsági harmadosztályú bajnokin:

CONTITECH Makói KC – Kunszentmártoni KSK 22-10 (44-16)

Makói góldobók: Lajtár Krisztofer 16 gól, Sándor Róbert 9 gól, Pusztai Dániel 8 gól, Varga Roland 6 gól, Kollár Nataniel 3 gól, Puskás Ramon 1 gól, Gules Mihály 1 gól.

Az ifjúsági csapat jó játékkal verte meg a Kunszentmárton ifit. A makóiakat sérülések sújtották előzetesen, de a játékosok a mérkőzés alatt jól megoldották a feladatukat. A csapat a győzelemmel negyedik győzelmét érte el.

[ad 10]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük