📺 Lázár: nagy a feszültség Hódmezővásárhelyen, a megoldás az, hogy dolgozni kell

A megbocsátás hónapja a makói könyvtárban
2018-10-09
📺 Gyűjtsük továbbra is szelektíven, lehet hogy egyszerre viszik el, de a gép különválogatja
2018-10-09

[ad 5] [ad 6]

Vitákra, bajokra, problémákra egy megoldás van: a munka – közölte Facebookon videóbejegyzésében Lázár János. Arról már nem beszélt, hogy sajtósa arra kérte a hódmezővásárhelyi fideszeseket, gyűjtsék a negatívumokat, mert ,,csatákat lehet indítani” és hogy a képviselők távolmaradásától közgyűlések maradnak el.

A hétvégén Márki-Zay Péter polgármester közösségi oldalán azt kérte, hogy a helyi képviselő-testület oszlassa fel magát és válasszanak új képviselőket illetve polgármestert is, ha nem akarnak vele együttműködni. Szerinte a fideszes képviselők nem a választók érdekeit nézik, amikor egyes ügyekről döntenek, ezért ajánlotta fel, hogy válasszanak inkább egy olyan polgármestert, akivel szívesen dolgoznának együtt.

Ezekre most a térség országgyűlési képviselője, volt hódmezővásárhelyi polgármester, Lázár János is reagált. A politikus szintén a Facebookon üzent. Azt tapasztalja, hogy egyre nagyobb a megosztottság és a feszültség a városban, emiatt a fejlődés megtorpant, és a dolgok nem jó irányba haladnak. A politikus szerinta vitákra, problémákra és a bajokra egyetlen megoldás van, a munka.

Ezért azt tanácsolta a képviselőknek és magának a polgármesternek is, hogy ha nehézségeik vannak, akkor próbálják megoldani azokat.

Hogy a nehézségeket jórészt a fideszes képviselők okozzák, arról már nem szólt.

[ad 9]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük