,,Minden idők legszervezettebb támadása zajlik a Jobbik ellen”

[share_box]

 

Sokan azt látjátok a “hírekben”, hogy a Jobbik micsoda őrületes gondban van. Kétségtelen, minden idők legszervezettebb támadása zajlik velünk szemben, de a politikában semmi se véletlen – írja facebook bejegyzésében Tóth Péter.

A Jobbik Csongrád megyei elnöke úgy véli: a Fidesz úgy tökéletesítette a NER-t, mint annak idején a Ceaser, Pompeius és Crassus a titokban működő triumvirátusukat. A jelenlegi hatalmi felosztás alapján Orbán a baloldalt Gyurcsánynak jelölte ki, míg formálisan a jobboldalt Tutsek Gusztáv vérbíró dédunokájára bízta.

,,Ne legyen kétségünk afelől, hogy Gyurcsányra, mint régi KISZ-es haverra a baloldal felőrlését bízta. Vélhetően a kétes nemzeti múlttal rendelkező személyt, pedig a Jobbik Magyarországért Mozgalom lejáratásával bízta meg”

– fogalmazott.

Közölte: a Jobbikban nem működik titkosszolgálat, így a fideszes kollaboránsok könnyen beépülhettek közéjük az elmúlt időszakban és néhányan, pusztán naivitásból még hisznek is ezeknek a nemzetpusztító gazembereknek.

,,Üzenem a Hazánkat bitorló politikai bűnözőknek: a Jobbik önvédelmi reflexével nem érdemes játszanotok, mert az könnyen felperzselhet titeket!”

– zárta gondolatait.

Bottyán Róbert

Főszerkesztő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük