Visszavonulót fújt a Fidesz Hódmezővásárhelyen

,,Minden idők legszervezettebb támadása zajlik a Jobbik ellen”
2018-10-11
📷 Gyerekek, szülők, nagyszülők együtt voltak
2018-10-11

[ad 1] [ad 12]

Nem támogatja Márki-Zay Péter (független) polgármesternek a közgyűlés feloszlatására irányuló javaslatát és időközi választás kiírását a Fidesz Hódmezővásárhelyen – közölte csütörtökön a párt hódmezővásárhelyi közgyűlési frakciójának vezetője.

Hegedűs Zoltán felidézte: már májusban fölvetődött az időközi választás ötlete. Akkor Márki-Zay Péter azt mondta, dolgozni szeretne a városért, azonban az elmúlt hét hónapban azonban azt tapasztalták, a polgármester nem a városért dolgozik, hanem saját országos politikai karrierjét építi.

A polgármester képviselő-testület feloszlatására tett javaslata azt eredményezné, hogy februárban és októberben is választásokat tartanának Hódmezővásárhelyen. Az egész éven keresztül tartó kampányidőszak lehetőséget teremtene Márki-Zaynak arra, hogy ne a város ügyeivel, hanem a politikával foglalkozzon – közölte a frakcióvezető.

A Fidesz visszavonulása arra utal, hogy a párt megijedt Márki-Zay Pétertől, aki maga javasolta néhány napja, hogy a képviselő-testület oszlassa fel magát és legyen új választás, ha nem tudnak vele együtt dolgozni. A polgármester többször kijelentette: Lázár János emberei segítségével ellehetetleníti a település működését, így a város érdekeit az szolgálná, ha időközi helyhatósági választást tartanának.

Márki-Zay Péter számtalan példát felsorolt arra, hogy szerinte a Lázár köreihez tartozók milyen módszerekkel próbálják nehezíteni a város életét. A sor az óvodai aszfaltverseny megszervezésének „elfelejtésétől” a helyi stadion bezárásán át a közbeszerzések lebonyolításának nehezítéséig terjed.

[ad 13]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre!

Sikeresen feliratkozott!

Egy ismeretlen hiba lépett fel. Kérjük próbálja újra!

A www.mcsipos.hu felhasználhatja a megadott információkat, hogy kapcsolatba lépjen Önnel és marketing célra használja fel azokat.