📺 Megjelent a makói Janicsek Roland első dala

[share_box]

Szalagavatók, évzárók, évnyitók, városrész-napok, majális, retrofesztivál – több rendezvényen is találkozhattunk vele és hallhattuk énekelni Janicsek Rolandot. Néhány napja megjelent az első saját dala.

– Budapesten vettük fel Tóth Marciék stúdiójában. Hivatalosan október 3-án tettem közzé a dalomat, hogy nyilvánosan is elérhető és ez köszönhető az All of arts production-nak és Dér Heni Mentorprogramjának – közölte a makói énekes az Értékes Ötletek Blognak.

Roli elárulta, hogy a dal szövegét  a vonaton írták, amikor a fővárosba utaztak Csizmadia Szonjával, Zombori Mihállyal. ,,Ők voltak a dalszerzőim, minden adta magát, nagyjából egy negyedóra alatt készek lettek az alapok. Ez tavaly nyáron volt, ezután még dolgoztunk rajta, és a jelenlegi verzió most őszre készült el” – fogalmazott.

Roliról már korábban írtunk oldalunkon. 2009 óta énekel, az iskolai fellépések után következtek a városi előadások. 2015-ben Gyulán országos versenyt nyert, az igazi áttörés 2017 nyarán volt, amikor az éves szerződés aláírásával Dér Henivel és csapatával dolgozott, részt vett az énekes MENTOR programban.

Roli az Értékes Ötletek Blognak elmondta, már tervez egy másik saját dalt, szeretné, ha hamarosan azt is stúdióminőségben fel tudnák venni.

Bottyán Róbert

Főszerkesztő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük