Márki-Zay: eddig azt mondták, hogy nem dolgozom, most azért nem akarnak választást, hogy ne zavarjanak a munkában

[share_box]

 

Szánalmas magyarázkodásba kezdett Lázár úr frakciója, hogy legalább a még el nem veszített híveinek megmagyarázza, miért nem oszlatják fel a közgyűlést. Az átlagos fideszes szavazó ugyanis most végtelenül szégyelli, hogy Lázár János nem mer kiállni egy számukra is kívánatos megmérettetésre – írja péntek reggeli bejegyzésében Márki-Zay Péter.

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint valamennyi érvük könnyedén cáfolható:

Túl sokba kerülne

A városnak a Fidesz elmúlt féléves ámokfutása sokkal több veszteséget okozott (pl. Bethlen-telek elveszített 10 milliója, ASA be nem szedett 5 milliós telekadója). Nincs egy hete, hogy lemondásom javasolták – akkor nem aggódtak a választás költségei miatt?

A választás gondolata már ,,májusban felmerült, de akkor arra kért minket Márki-Zay Péter, hagyjuk dolgozni”

Ez egy újabb fideszes hazugság (ahogy a lázári “halálgyár” kifejezés, a Lázár János által fizetett hazaköltözésem, vagy az, hogy a BM soha nem kért visszafizetést a várostól). Ellenfeleim rengeteg pénzt költöttek a városi közvélemény többszöri felmérésére, végül azonban egyszer sem merték kezdeményezni a folyamatosan lebegtetett új választást. És nem azért, mert én valaha is ilyet kértem volna…

Túl hosszú kampányidőszak lenne

Érdekes, hogy 10 hónapja folyamatosan hazudoznak, lejárató cikkeket jelentetnek meg rólam és a korrupció ellen fellépő alpolgármesterről, kisebbségi önkormányzati elnökről, képviselőkről és egyszerű, tisztességes vásárhelyiekről. Kilenc hónap alatt állandósult kampányt folytattak, és minden jel szerint a következő egy évben is ezt fogják folytatni. Ha január elején választanánk, utána valóban béke lehetne végre a városban.

A kampány akadályozna a munkámban

Eddig azt híresztelték, hogy nem dolgozom, most pedig arra hivatkozva nem akarnak választást, hogy ne zavarjanak a munkában. Ha Lázár János segíteni szeretne, akkor ígérete szerint újítsa fel a város összes templomát, törölje el a sírmegváltás díját, hozzon ide egy 1500 fős nagyvállalatot, vagy irányítsa vissza a TAO-pénzeket Makóról a sportegyesületek hozzá lojális vezetőihez. Vagy esetleg éppen ő az, aki nem dolgozik?

Márki-Zay szerint egy hete, a Lázár János milliárdos adósságai által előidézett csőd idején immár a városi sportlétesítmények bezárásával és a vásárhelyi gyerekek sportolásának ellehetetlenítésével akarják a várost egy éven át büntetni.

Úgy véli, ha nem oszlatják fel a közgyűlést, arra kizárólag két magyarázat lehetséges: ostobák, vagy hazudnak.

Bottyán Róbert

Főszerkesztő

One thought on “Márki-Zay: eddig azt mondták, hogy nem dolgozom, most azért nem akarnak választást, hogy ne zavarjanak a munkában

 • 2018-10-13 at 9:28 du.
  Permalink

  AKKOR ,HOGYAN IS VAN EZ?
  DOGOZIK MEG NEM IS.
  TISZTA ELLENT MONDÁS.
  SZÁNALMAS AZ ARCKIFEJEZÉSÜK IS ! TÜKÖRBE KELLENE NÉZNIÜK,VAGY ELÉG A RÓLUK KÉSZÜLT KÉPEKET MEGNÉZNIÜK. KOMOLYAN MONDOM SZÁNALOM.
  SAJNOS NEM CSAK ÉN LATOM ÍGY.
  A RENGETEG HAZUGSÁG, A SAJÁT MAGUK CÁFOLATA.
  MÁR FELHÁBORODNI SEM TUDOK.

  Attól tartok ők sem hiszik már ,amit mondanak,de úgy benne vannak nyakig, hogy ki kell tartaniuk a végsőkig felsőbb utasításra!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük