Kétes bírói ítéletek után kapott ki a Makói KC

[share_box]

A CONTITECH Makói KC Leszkován Ádám és Szabó Richárd nélkül tudott elutazni Kiskunmajsára. Ettől függetlenül a mindent megtett a siker érdekében, de az egyoldalú játékvezetés ezt megakadályozta. A hazaiaknak minden előnyt, kedvezményt megadtak, de a makóiakat sok vitatható ítélettel próbálták megtörni a játékvezetők. Ami nálunk piros lapot ért, az a kiskunmajsai csapatnál sárga lap, esetleg két perces kiállítás volt.

Kiskunmajsai KC – CONTITECH Makói KC 31-30 (18-14)
NBII férfi felnőtt, délkeleti csoport, 5. forduló. Vezette: Rozina László, Újvári László.

CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: BALÁN – JÁRTASS T. 4 gól, Hegyi, Vörös 2 gól, ZSIGA 4 gól, ENDREI  6 gól, Veréb 3 gól.
Csere: Szabó – Szécsi 3 gól, NOVÁK 5 gól, Papp N., Papp D. 1 gól, Kómár, Petrás 2 gól.

Gera Norbert edző: ,,Két kulcsemberünk hiányzása és a mérkőzésen kiosztott két piros lap ellehetetlenítette, hogy korrekt eredményt érjünk el! Ez a két játékvezető ugyanezt csinálta hat hónappal ezelőtt velünk Kiskőrösön! A végeredmény is ugyanez lett!”

NB II ifjúsági bajnoki mérkőzésen:

Kiskunmajsai KC – CONTITECH Makói KC 24-29 (9-14)

Makói góldobók: Sándor Róbert 9 gól, Lajtár Krisztofer 9 gól, Pusztai Dániel 4 gól, Pici Hunor 3 gól, Varga Roland 3 gól, Szegi Marcell 1 gól.

A makóiaknál több játékos hiányzott sérülés miatt, de akik ott voltak, jól és hasznosan játszottak az aránylag szoros eredmény ellenére. A győzelemmel a csapat a tabellán tíz ponttal a második helyen áll.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

shares