Külföldi ösztöndíj lehetőség tehetséges, makói fiataloknak

[share_box]

Létrehoztunk egy ösztöndíj programot amellyel tehetséges, makói diákokat szeretnénk támogatni. Azon felül,hogy a nyertes diák 2.000 euró nagyságú összegben részesül, a kézhez kapott nyereményt utazástól kezdve egészen tanulmányok finanszírozásáig bármire felhasználhatja – közölte oldalunkkal Radányi Lili, a Trendhim Scolarship marketing menedzsere.

Ahhoz, hogy részt vehess a programban, a tanulmányaidnak vagy a kutatásaidnak az e-kereskedelemhoz kell kapcsolódnia. Bárki jeletkezhet, nem számít, hogy mennyi idős vagy vagy, hogy honnan származol. Az egyetlen kritérium az, hogy az alább felsorolt területekhez kapcsolódjon a tanulmányod:

  • divat
  • Marketing
  • IT
  • Sales
  • Szervezet fejlesztés

PhD hallgatók is jelentkezhetnek az ösztöndíjra. Elvárjuk, hogy a nyertesek egy rövid beszámolót írjanak majd arról, hogy az ösztöndíj hogyan segítette a tanulmányaikat, kutatásaikat. Az ösztöndíjat azért hozták létre, hogy e-kereskedelemmel kapcsolatos tanulmányokat, projekteket fedezzen. Így fordíthatják utazási, konferencia, étkezési költségekre vagy akár iskolai tanulmányokra is.

A jelentkezés határideje 2018. november 1.

A jelentkezéskor írjátok meg pontosan, hogy az ösztöndíjat milyen célból vennétek igénybe, illetve, hogy mennyi pénzre lenne szükségetek a terveitek megvalósításához. Add meg a neved, címed, telefonszámod is. A jelentkezésed erre az e-mail címre küldd el 2018. november 1.-ig: csr@trendhim.com

A legfontosabb információkat itt találja a programmal kapcsolatban: https://www.trendhim.hu/csr/trendhim-scholarship

Bottyán Róbert

Főszerkesztő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

shares