📷 Szórták a touchdownokat Makón

[share_box]

 

Még egy Budapesten játszott, harmadosztályú bajnoki mérkőzés is megirigyelné azt a nézőszámot, amit a makói-szegedi játékosokból álló CFS Guardians játszott a dunakeszi VSD Rangerssel Makón. A szombati felkészülési mérkőzést nagy különbséggel nyerték a vendéglátók.

Az első játékrész kiegyenlített meccset hozott, a hazaiak háromszor jutottak el a végzónába, – azaz szereztek touchdownt,- míg a vendégek kétszer. A szünet után azonban háromszor is mattolták a Rangers védelmét, míg ezekre nem érkezett válasz, így 38-14-re győzött a Guardians.

CFS Guardians – VSD Rangers 38-14
Felkészülési mérkőzés, Makó, Erdei Ferenc téri sporttelep.

Guardians: Ördög, Horváth, Petrovszki, Sági, Palcsó, Karkas, Mágori, Katona, Langane, Kazár, Vida, Scheibel, Rácz, Medgyesi, Szilágyi, Balogh, Kakuja, Hansel, Simon, Nieszner, Sziráczki, Maróti, Csillil, Zatykó, Stammer, Fábián, Vajda, Kiri, Csík, Tóth D., Takács, Varga, Bakai, Juhász, Haiter, Vidumánszki, Tóth J., Vadlövő, Marsi, Fekete.

Makói pontszerzők: Tóth Dávid (interception return), Simon Lippel (két elkapott TD), Katona János (két futott TD), Hansel Botond (elkapott TD).

Bottyán Róbert

Főszerkesztő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

shares