📺 Makóiak, hódmezővásárhelyiek, marosleleiek együtt örültek az új kerékpárútnak

Minden hazugság volt a Fidesz pénteki közleményében
2018-11-03
A nap idézete
2018-11-04

[ad 6] [ad 9]

Örüljünk együtt az új kerékpárútnak – így hirdették azt a szombati megmozdulást, ahol makói és hódmezővásárhelyi kerékpárosok kétkerekűre pattannak és Maroslelén találkoznak. Így is történt, hiszen több mint kétszázan gyűltek össze a község főterén, hogy jókat beszélgessenek, építsék a barátságokat és közösen ebédeljenek, piknikezzenek.

A kerékpárosok többsége Hódmezővásárhelyről érkezett, Makóról 30-40 fő tekert. Bár voltak politikusok is, civilben, pártlogó nélkül jelentek meg és teljesítették a bő 10 kilométeres távot. A makói csapat hamarabb odaért, majd jó félóra múlva érkeztek meg a vásárhelyiek.

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármesterétől megtudtuk: amikor az új kerékpárút műszaki átadás-átvétele elindult, megkereste Farkas Éva Erzsébet makói városvezetőt és javasolta, hogy közösen ünnepeljék meg az út elkészültét. Ehhez képest meglepetésként érte amit a sajtóban olvasott, mely szerint elzárkózott a gondolattól, ami egy megosztottságot generáló nyilatkozat volt.

,,A makói, maroslelei és hódmezővásárhelyi emberek megérdemlik azt, hogy együtt örüljenek, ha már ez a kormány valami jót csinált. Az Európai Unió pénzén egy tényleg életminőséget javító, egészséges életmódra nevelő, környezetbarát beruházást végeztek, akkor ennek örüljünk együtt. Ebbe ne próbáljunk pártpolitikát belemagyarázni”

– fogalmazott Márki-Zay. Elárulta: a maroslelei pihenő után a makóiakkal tartott tovább, hiszen lányának a vőlegényéhez látogattak.

[ad 10]

1 Comment

  1. Kollár Mihály szerint:

    Én a Mái napig Nem Értem -Hogy valami elkészül Jó sőt van rá igény és ezt mi egyszerű emberek észre se vesszük -s megépül .Miért nem tetszik -egyeseknek? Miért?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük