📺 Vona: ,,Kikapartuk a gesztenyét az Orbán-kormánynak, mert a Fidesz 2010-ig semmit nem csinált”

[share_box]

 

Videóblogot indított Pörzse Sándor újságíró, televíziós műsorvezető. Ennek első vendége Vona Gábor, a Jobbik korábbi elnöke volt, akit az elmúlt 8 évről kérdezett.

A Jobbikon belüli személyi kérdésekkel kapcsolatban Vona elmondta: Szabó Gábor pártigazgató felelősségét többször elővették mostanában, azonban a 2006-tól 2018-ig tartó időszakot közösen vitték végig, feladatmegosztás volt közöttük. Érdekesnek találja, hogy a megalakuláskor nácizták őket, az alapítók közül többen a Mi Hazánkba mentek, őket viszont nem nevezi most annak a sajtó.

,,Gyurcsány Ferenncel szemben az utcára kellett menni, mert ott volt esély, hogy ellene valamit tegyünk és sok minden kellett még hozzá, de végül megbukott. Mi voltunk, akik nyílt sisakkal vállaltuk a küzdelmet. Lényegében kikapartuk a gesztenyét az Orbán-kormánynak, mert a Fidesz 2010-ig semmit nem csinált”

– fogalmazott a Jobbik volt elnöke.

Vona elárulta, hogy az emberekben először mindig a jót keresi, csak később derülnek ki a rossz dolgok – például így kerülhetett Toroczkai László a párt elnökségébe. Ennek kapcsán elmondta, nem fog ,,visszalőni” a kilépőkre, mert semmit nem tart szánalmasabbnak annál, minthogy korábban együtt harcolók, elkezdik egymást mocskolni.

Íme a Pörzsölő első adásának első része:

Bottyán Róbert

Főszerkesztő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

shares