Keveselték a makói fecskelakások számát, válaszként Farkas Éva Erzsébet ,,hódmezővásárhelyezett”

Csongrád megyében egyetlen állami intézményben foglalkoztatott gyermekpszichiáter sincs
2018-11-15
Autóból lopott, egy nap alatt elfogták
2018-11-15

[ad 5] [ad 6]

Az elmúlt közel egy év alatt Hódmezővásárhelyen hány fiatal párok letelepedését támogató lakást adtak át teljes felújítással? – válaszolt saját facebookon oldalán egy felvetésre Makó fideszes polgármestere.

Zoltán azt írta: ha a Fidesz így gondolja a fiatalok itthontartását, akkor 37 családból 5 az, aki itthon marad. A polgármester azzal indított, hogy Hódmezővásárhelyen hány lakást adták át teljes felújítással fiatalok pároknak? Majd másnap reggel tette hozzá, hogy a 37 pályázat nem jelent 37 párt, ugyanis több lakásra is lehetett pályázni, így 11 fiatal pár közül hirdették ki a 4 nyertest.

A facebook adatlapja szerint Hódmezővásárhelyen élő Zoltán leírta, hogy náluk is születtek tervek a Csengettyű közi lakások fiatalokhoz juttatására, csak éppen a térség országgyűlési képviselője, Lázár János nem támogatja.

(Valójában a Miniszterelnökség nem támogatja, csak éppen Lázár János idejében utasították el az önkormányzat kérését, amikor Lázár még Miniszterelnökséget vezető miniszter volt. Utódja, Gulyás Gergely Gyopáros Alpár kormánybiztoshoz irányította a hódmezővásárhelyi önkormányzatot – a szerk.)

 

 

[ad 9]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük