Mikor szűnt meg a terror a városházán?

Békéssámsonon pattogott a labda
2018-12-11
Ismerőseire támadt egy apátfalvi férfi
2018-12-11

Érdekes grafikát tett közzé facebook oldalán Márki-Zay Péter. Eszerint az önkormányzati dolgozók  addig a napig mentek el nagyobb létszámban, amíg Lázár Jánost nem menesztették miniszteri állásából. Addig elviselhetetlen volt a terror, másnaptól már minden rendben lett?

A polgármester azt írja: ,,Kovács László képviselő úr (most Fidesz, korábban MIÉP-esként a Lázár János elleni összefogást szervezte, még korábban Rapcsák András bűneit vizsgálta, még korábban szervező KISZ-titkár volt) a mai közgyűlésen előadott anyagában annyi hazugságot adott elő, mint más egy életben sem. Néhány egészen egzotikus állítás és az igazság ezzel szemben:”

,,Derékba törtem Végh Ibolya karrierjét”

,,A volt aljegyző karrierje kölcsönös megegyezéssel és végkielégítéssel történt távozása után két nappal járási hivatalvezetőként folytatódott, kimondottan jól járt. Az ő karrierjét még a sajtóban publikált szegvári szexbotránya sem tudta annak idején kettétörni, nemhogy az ellenem intézett hazugságai.”

,,Diktafonos felvételekkel terrorizáltam a munkatársakat”

,,Minden felvételt az érintett tájékoztatásával és beleegyezésével készítettem, éppen amiatt, amire a törvény szerint elkészített átiratok most fel is használhatóak: cáfolni tudom vele a fideszes hazugságokat, igazolni például azt, hogy a főjegyző asszony felmentése a város működőképességének biztosítására éppen az akkori jogi irodavezető javaslatára történt.”

,,Politikai tisztogatás történt”

,,Érdekes módon éppen Lázár János unokatestvérét, Cseri Tamás képviselő feleségét, Benkő Zsolt képviselő testvérét, és számos más rokont és közismerten fideszes aktivistát nem érintett ez a tisztogatás?! Makón tiltakozott-e a Fidesz a 2014 utáni tisztogatásokért? Ott ugyanis volt ilyen.”

A városvezető azzal zárta bejegyzését: ,,a korábbi gyakorlattal szemben én ugyanis nemcsak megtartottam a fideszes vezetés lojális embereit, de volt akit elő is léptettem, valamint több újonnan érkezett (politikai szimpatizánst) felmentettem. A döntéseket ugyanis egyáltalán nem a politika határozza meg.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük