21 csapat nevezett a Givaudan Téli Kupára

Szén-monoxid-szivárgás Nagylakon
2019-01-10
📺 16 és 19 ezer forintos borokat ivott Lázár karácsonykor
2019-01-10

21 csapat adta le nevezését a most szombaton induló Givaudan Kupa amatőr teremlabdarúgó tornára. Ennek és néhány a hagyományoktól eltérő újításnak köszönhetően várhatóan közönségszórakoztató mérkőzések várják az Erdei János Városi Sportcsarnokba kilátogató nézőket.

A legfontosabb újítás, hogy a hagyományos 3×2 helyett 5×2 kapukra lehet gólt szerezni, valamint, hogy az egyenes kieséses részben a találkozók utolsó egy percében a tiszta játékidő kerül mérésre! A nyílt kategóriába 13 csapat nevezett, többek között a romániai Nadlacról, Hódmezővásárhelyről, Földeákról és Csanádpalotáról. A csapatokat két csoportba sorsolták, ahol mindenki megmérkőzik mindenkivel, s a csoport legjobb négy együttese jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. A csoportok a következők:

,,A” csoport: Cibó barátai, Malibu Kávézó, Olympic, Bálint Optika, Contitech Csanádpalota, Givaudan, Django

,,B” csoport: Lángszórós Alakulat, Autós csárda és panzió, Nadlac, Toni Montana, Contitech Makó, Kiszombor KSK

A 35+ és 45+ korosztály a hagyományoknak megfelelően egybeolvadt, így 8 csapat mérheti össze itt a tudását, de eredményhirdetés, korosztályonként történik. Harmincöt év felettieknél nevezett a Rendőrség, Nadlac, Givaudan, Contitech I., Contitech II., Garázs Baráti Kör. Negyvenöt év felettieknél két csapat küzd majd, a Duocor és a Givaudan.

(Hajdu Szilárd)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük