Makóra is került a Márki-Zayt ,,szembesítő” plakátból

2019-01-10
📺 16 és 19 ezer forintos borokat ivott Lázár karácsonykor
2019-01-10
A nap idézete
2019-01-11

A plakát a 43-as főúton van a város határához közel. Azok láthatják, akik Makóra jönnek az elkerülő út, Csanádpalota, vagy Apátfalva felől.

Márki-Zay Péter felhívta rá a figyelmet: ahogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom erősödik, úgy erősödnek a támadások ellenük – ez mutatja, hogy mennyire tart a hatalom egy a korrupció, a jogtiprások és a bűnözők Magyarországra telepítése ellen egységesen fellépő ellenzéktől.

Így csúsztatnak a plakáton szereplő idézetekkel, amik szövegkörnyezetből lettek kiragadva

A kiragadott mondat – amire hivatkozva Soros emberének nevezik – a Mérce tudósítása szerint így hangzott:

„Érdekes módon fejtegetését úgy folytatta, hogy Soros György javaslataira kellett volna Brüsszelnek hallgatnia, amely szerint komoly bevándorlási rendszert és »határőrséget« kellene az uniónak szerveznie.”

A tavaly februári köszönőbeszédében azt mondta, annyi migránst se fog beengedni az országba, mint Rogán Antal. A Mérce tudósítója erre rákérdezett, amire Márki-Zay közölte: „Számtalanszor elmondtam, hogy a menekülteket befogadnám, most a letelepedési kötvényesekről beszéltem.”

Egy másik plakát szerint pedig Márki-Zay magyarellenes, amiért a Sargentini-jelentésről azt mondta, „örömünnep, óriási öröm egész Európának”. Ebben a videóban beszélt a jelentésről, amiben világossá teszi, hogy szerinte a jelentés a magyar kormányt ítéli el, nem a magyar embereket, még ha Magyarország szégyellheti is, hogy ide jutott, hogy ekkora hatalmat adott Orbán Viktornak. Azt, hogy örömünnep, arra értette, hogy az EU-val szemben Oroszországot választó erők kisebbségbe kerültek Európában, és Márki-Zay annak örült, hogy „Orbán Viktor nem lesz Európa vezetője, ez teljesen egyértelművé vált”, de az EU-s pénzek folyósításának leállítása óriási probléma.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük