Kiszomboron is játszott a focista, akiért már a nyolcvanas években 10 milliót ajánlottak

Jól halad a Csipkesor felújítása
2019-01-12
📺 ,,Azok, akik ma döntést hoznak, később a következményeit maguknak is meg kell élniük”
2019-01-12

Tizenkét évig erősítette játékosként és edzőként a kiszombori labdarúgó csapatot Lehota István. A Nemzeti Sport egy összeállítást közölt pénteken, ahol a futball nagy játékoscseréit mutatják be, ebbe került bele.

A lapnak a következőket mondta:

„Az MTK 10 milliót ajánlott értem, de én előbb aláírtam a Vasashoz egy előszerződést, ami 6.5 milliót adott volna a Dunaújvárosnak. A klubom ezután viszont csak az MTK felajánlotta összegért engedett volna el, ennyit a Vasas nem fizetett, így maradtam Dunaújvárosban. Csak viszonyításképpen: ekkoriban 3000 forintos fizetésekről beszéltünk. Nem volt bennem sértődöttség, maradtam az NB II-es Dunaújvárosban, alázattal fociztam, rúgtam a gólokat, és újból felkerültünk. Végül aztán a Pécsnek sikerült megvennie, ha jól emlékszem, 4–5 millió körül fizetett, és három játékost adott értem.”

A Deszken még tavaly is futballozó Lehota ma edzősködik, de dolgozott targoncásként is a Veszprém, a Stadler és a Dunaferr kiszolgálása után. A kiszombori éveiről három éve, 2016-ban kérdeztük, erről itt olvashatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük