Megalakult a hódmezővásárhelyi Kossuth Kör

A földön fekve kért segítséget egy idős asszony Makón
2019-01-14
Potyogtak a gólok a Givaudan Téli Kupán Makón
2019-01-14

Hódmezővásárhelyen is megalakult a Kossuth Kör, a Mindenki Magyarországa Mozgalom aktivista hálózata – számolt be róla facebook oldalán Márki-Zay Péter.

A kör tagja valamennyi vásárhelyi ellenzéki helyi párt vezetője (Jobbik, MSZP, Momentum, Kétfarkú Kutyapárt), de a tagság túlnyomó többsége civilként nem tagja egyik pártnak sem. A Kossuth Kör ellenszavazat nélkül dr. Berényi Károlyt gyermekorvost, négy gyermekes édesapát, a Tiszta Lap egyesület köztiszteletben álló korábbi elnökét, a határontúli magyarság ismert vásárhelyi kapcsolattartóját választotta meg elnökének.

Márki-Zay azt írja: az őszi önkormányzati választásra Hódmezővásárhelyen elvállalta a polgármesteri munka folytatását, ehhez pedig máris jelentkeztek kiváló önkormányzati képviselőjelöltek, akik személyéről azonban majd csak a kampány közeledtével fognak végleges döntést hozni. Egyeztettek a városfejlesztési tervekről, a kampány témáiról, eszközeiről és finanszírozásáról is – az anyagi fedezetet a tavalyi évhez hasonlóan közadakozásból fogják előteremteni.

,,A kampány a Fidesz részéről máris elkezdődött (lejárató plakátok és szórólapok, sajtótájékoztatók, új bulvárlap és rádióműsorok), ezért fontos, hogy szabadságunk megvédése érdekében mostantól mi is elindítjuk a 2018 február 25-i sikert eredményező rendszeres egyeztetéseinket és elkezdjük a közös munkát, mert bár a korrupt állampárt láthatóan mindent megtesz a hatalma visszaszerzése érdekében, azért a víz az úr”

– fogalmazott bejegyzésében.

1 Comment

  1. Töreky Elek szerint:

    Nagyon büszke vagyok rátok , hogy sikerült !!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük