Útikönyv jelent meg Makóról

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ismeretterjesztő céllal, közérthetően fogalmazva magyarul jelent meg Makó első útikönyve. A kötetet Zeitler Ádám önkormányzati képviselő, történész szerkesztette.

A mű útikönyv lévén kisméretű, kézbe fogható, könnyű, rövid olvasmány. – Mivel Makó szeretne a turizmus irányába tovább fejlődni, ehhez nem csak fürdőre, szállásokra, éttermekre, attrakciókra van szükség, hanem több apróságra is, mint például ez az útikönyv, ami eddig nem volt – tudtuk meg a szerzőtől a kötet létrejöttének apropóját.

Szerzői kiadásban jelent meg, 100 példányban. Összesen 80 oldal, ami 50 színes fotót tartalmaz a városról. Található benne rövid várostörténet, nevezetességek, amik egy sétára felfűzhetőek. Térségi kitekintés is van: Kiszombor, Magyarcsanád, Csanádpalota és Óföldeák is megismerhető. Továbbá megtudhatjuk a makói szálláshelyek, üzletek, taxik, gyógyszertárak, orvosi rendelők és benzinkutak elérhetőségét.

A mű a Korona mögötti Kincskereső Könyvesboltban megvásárolható, nagy az érdeklődés. Zeitler Ádámnak eddig három önálló kötete jelent meg – úgy látja, lehet, hogy az útikönyv lesz a legsikeresebb mind közül.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá