Még a Németh László Gimnázium bálját is sárdobálásra használta fel a fideszes sajtó

[share_box]

A Promenád azt közölte: ,,a polgármester ugyan nem tudott elmenni a bálba, azonban nem az alpolgármestert, vagy egy képviselőt küldött el maga helyett a Fekete Sasba, hanem a feleségét.” A valóság azonban az, hogy dr. Kis Andrea alpolgármester képviselte a várost, őt kísérte el Márki-Zay Péter felesége.

A ,,beszámolóval” kapcsolatban facebook oldalán adott hangot a polgármester. Azt írja:

,,A diákok tánca, az osztályfőnökök és szervezők teljesítménye, sőt még Lázár János úr és Zita asszony díszvendégsége is mellékes volt ahhoz képest, hogy ismét találtak egy alkalmat a sárdobálásra.

Természetesen a diákok és szüleik által kiharcolt meghívásomra a cikkben foglaltakkal ellentétben az alpolgármester ment el a bálra, akit csak elkísért a protokolláris alkalmaktól idegenkedő feleségem, ezzel is jelezve a fideszes vezetők diszkriminációján joggal felháborodott diákoknak, hogy számomra mennyire fontos volt az ő meghívásuk, ami nagyon meghatott.”

Magáról a bálról egyébként nem sok szó esett a tudósításban, annak ellenére, hogy ez az este a végzősökről szól, életük egyik meghatározó eseménye.

(fotó: illusztráció)

Bottyán Róbert

Főszerkesztő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük