📺 Fergeteges esttel indult a középiskolai báli szezon

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Péntek este elsőként a József Attila Gimnázium végzősei mutatkoztak be.

az utolsó éves középiskolások ünneplése, szalagavató bálja közel 200 éves múltra tekint vissza. Azóta a szokás alapvetően nem változott, a szalag az iskolai közösséghez való tartozás jelképe. A makói gimnáziumban ettől eltérően gombot adnak az utolsó éveseknek. Zöldet kapnak a bálon, sárgát az érettségit követően.

– Az idei báli dekorációkat egy újabb szimbólummal egészítettük ki, a borostyánnal. Sok más mellett a szeretet, szerelem, hűség, barátság jelképe. Ezekben az években megéltétek ezeket. De örökzöld növény is, egész élete során hullajta elöregedett leveleit és újakat hajt. Az iskolai s ilyen hely, folyamatosan érkezik az új generáció, miközben elbocsátjuk azokat, akik megértek a továbblépésre – fogalmazott köszöntőjében Martinuszné Korom Gabriella megbízott igazgató.

A gombavatón négy osztályt, összesen 82 végzőst köszöntöttek. Osztályfőnökök: Oroszné Kopányi Katalin, Varga Bálint , Vezsenyi László, Péczelyné Gerencsér Zsuzsanna.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá