Elkezdődött az NBII-es férfi kézilabda bajnokság a CONTITECH Makói KC csapataival

📺 Több mint 1000, hamisnak látszó euró került elő az oldalkárpitból
2019-02-17
📺 Vásárhelyi Fidesz elnök: a gyűlöletkampány nem a helyi Fidesztől indult el
2019-02-17

A makói csapat a tavaszi felkészülés folyamán részt vett Triplex kupán Szerbiában Zentán, Szegeden és Nagyszentmiklóson. Nehezítette a felkészülést, hogy az elmúlt időszakban rengeteg problémával kellett megküzdeni, betegség, munkahelyi elfoglaltság miatt. A Triplex kupán hat résztvevő csapatból a csapat negyedik helyezést ért el, megelőzve Hódmezővásárhelyet és Zentát.

Sajnos a felkészülés közben több játékos eligazolt, a nekik ígért nagy pénz reményében. Eligazolt Balán Róbert, Endrei László, Petrás Bálint, a kézilabdát pedig abbahagyta Szécsi Richárd.

A csapat megerősítése folyamatban van, de elsősorban az ifiből kettős játékengedéllyel többen fognak játszani a bajnokságban a felnőtteknél. Az erősen meggyengült felnőtt mindent megtesz annak érdekében, hogy benn maradjon az NB II-ben. Ez rendkívül nehéz feladat lesz mindenki számára.

A bajnokságban először február 16-án, szombaton Mezőtúron játszottak a makóiak, ahonnan sajnos vereséggel tértek haza. További részleteket jövő héten olvashatnak a mérkőzésről!

(fotó: archív)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük