Az a vásárhelyi cég újítja fel a volt mozit, akik a csipkesoron és a piacon is dolgoznak

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A folyamatban lévő csipkesor és a hamarosan kezdődő piac felújítása után a volt Páger mozi átalakítását is a Bodrogi Bau kapja.

Csütörtökön rendkívüli bizottsági ülést tartottak Makón, ahol döntöttek a József Attila utcai épületet érintő közbeszerzésről. A makói M-Color 2009 Kft. 320 milliós, a szintén hódmezővásárhelyi CSOMIÉP-Enter Kft. 333 milliós ajánlatot tett, azonban mindkettő érvénytelen lett. A Bodrogi Bau Kft. 298 milliósat tett, így ők kapták a munkát. ,,Bírálati szempontként a legjobb ár-érték arányt képviselő ajánlat került kiválasztásra” – fogalmaz az előterjesztés.

A hódmezővásárhelyi építészeti cég jelenleg is dolgozik Makón: 264 millió forintért újítja fel a csipkesort, valamint 294 millió forintért vállalta a piacot.

A Páger mozi több mint 10 éve zárt be Makón. A mostani felújítási terveket a Makona Kft. készítette. Az elképzelések szerint a régi vetítőterem helyén rendezvényterem lesz, viszont egy kisebb mozit is kialakítanak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá