📺 ,,Egy éve polgári forradalom zajlik Hódmezővásárhelyen”

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A Kossuth-szobornál Márki-Zay Péter mondott beszédet március 15. alkalmából. A városvezető szerint Hódmezővásárhely tavaly februárban levetette láncait és megmutatta, hogy szeretetben összefogva minden gonosz legyőzhető.

171 éve a forradalmárok szabadságoat akartak, európai, polgári magyarországot. felléptek a nemzet megosztottsága ellen. vásárhelyen 1 évvel ezelőtt hasonlóképpen a magyar emberek szabadságot akartak. 1 éve polgári forradalom zajlik vásárhelyen, itt a hűbéri viszonokat akarjuk felszámolni, meg akarunk szabadulni a félelemtől és a cenzárótól. magyarország 1000 éves történetének legkorruptabb rendszerével állunk szemben. naponta járatják le nemcsak őt és családját, hanem ártatlan hódmezővásárhelyi családot, akik nem tűrik a lopást.

1848 nem a béke ünnepe, egy forradalom volt. 1849-ben csend lett, eldőlt a küzdelem, béke lett, de milyen béke. Akarunk-e olyan békét, ahol elbocsátják az állásából azt, akinek nem tetszik a lopás, a lakásokat bérlővel együtt adják el a rászorulók feje fölül, a rendszer kiszolgálói egymás között osztják el a város vagyonát. A mi békénk nem ilyen, mi addig nem adjuk fel a harcot, amíg nem lesz mindenki szabad.

Hiába hirdetik szórólapok és plakátok az ellenkezőjét, mi pontosan tudjuk, kik osztották el a város lakásait, kik kaptak trafikot, kik építettek kastélyt és engedtek be arab terroristákat és orosz bűnözőket az országba. Tudjuk, kinek a projektje az, aki miatt közel egy éve fel van dúrva Hódmezővásárhely, több éves csúszásban.

Hódmezővásárhely levetette láncait és megmutatta, hogy szeretetben összefogva minden gonosz legyőzhető. Itt még a fideszeseknek is csak a Fidesztől kell félnie. Mi kiállunk egymásért politikai nézettől függetlenül. Minden nézeteltérést félretéve közösen kell építeni kell a hazát, hiszen egy nemzet van, egy életünk van. Ezt ne töltsük gyűlöletkampánnyal.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá