Továbbra is sok problémával küzdenek férfi kézilabdázóink

[share_box]

A Makói Kézilabda Club NBII-es férfi csapata a heti edzéseken több hiányzóval készült a Kiskunmajsa elleni mérkőzésre. Hiányzott a csapatból Szabó Benedek kapus, két sérült, Hegyi Noel és Vörös Árpád. A kettős játékengedéllyel rendelkező Vass Pétert sem tudták játszatni, mivel az algyői csapatnak is szüksége volt rá. Elgondolkodtató a jövőre nézve, hogy a tavaszi szezon következő mérkőzéseire hogyan tudnak kompletten kiállni.

CONTITECH Makói KC – Kiskunmajsai KC 24-30 (15-17)
NB II férfi, délkeleti csoport, 16. forduló. Vezette: Bozó Zoltán, Mezei Zoltán.

CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: Dani – Czirják 3 gól, Papp D. 4 gól, LESZKOVÁN 4 gól, Pádár 4 gól, BERTA 5 gól, Veréb 2 gól.
Csere: Jó – Szabó R. 1 gól, Zsiga 1 gól, Lajtár, Pusztai.

Gera Norbert edző: ,,Negyven percig megint egyenrangú ellenfelek voltunk, aztán kipukkantunk, mint a lufi. Ez nem az a sportág, ahol hosszútávon edzésmunka nélkül csak az emlékezetekre hagyatkozva eredményeket lehet elérni.”

Férfi ifjúsági III. osztály:

CONTITECH Makói KC – Kiskunmajsai KC 26-14 (13-6)

A makói fiatalok serdülő játékosokkal kiegészítve nagyon jól játszottak, győzelmük nagyobb arányú is lehetett volna. A csapat tabella negyedik helyén áll továbbra is.

Makói góldobók: Lajtár Krisztofer 9 gól, Sándor Róbert 8 gól, Pusztai Dániel 3 gól, Kollár Nataniel 3 gól, Pici Hunor 1 gól, Puskás Ramon 1 gól, Szegi Marcell 1 gól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük