A vásárhelyi Fidesz szerint azért nem halad a helyi adó befizetése, mert Márki-Zay

[share_box]

Természetesen minden probléma forrása Márki-Zay Péter polgármester – legalábbis a Fidesz-frakció szerint. (Más kérdés, ha ennyire nem működik semmi a városban, mint ahogy állítják, miért nem oszlatták fel a közgyűlést, amikor még lehetőségük volt rá.)

Miközben Márki-Zay Péter Orosházán tart fórumot, Budapesten szónokol, majd Londonba repülget, a városházán kálváriát járnak a polgárok amikor adójukat szeretnék befizetni – mondta a Vásárhely24 tudósítása szerint kedden délutáni sajtótájékoztatóján Hegedűs Zoltán a Fidesz frakcióvezetője, akit egyébként nemrég neveztek ki a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum kancellárjává.

Hogy ez a két dolog hogyan jön össze, azt nem fejtette ki, de a lényeget legalább ismertette, hogy vannak cégek és magánszemélyek is, akik nem kapták meg értesítőjüket a helyi adóról.

A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata szerda reggel közölte,

a helyiadó-értesítőket előállító nyomda késlekedése miatt fordult elő ez a helyzet, ami más településeken is késve érkezett ugyanezen ok miatt.

Hozzátették: a sorok koránt sem olyan hosszúak, mint az előző években. Ennek részben az is lehet az oka, hogy sok ügyfél mentesült az építményadó-fizetés alól. Továbbá elkerülhetik a sorban állást, ha tudnak utalással fizetni.

Például Kiskunhalason is úgy számolnak, előfordul, hogy valaki nem kapja meg időben a küldeményt.

Bottyán Róbert

Főszerkesztő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük