📺 Gyöngyösi Vásárhelyen: az uniós pénz nem Orbáné, Tiborczé, vagy Lázáré

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Migráció, elvándorlás, autonómia és az álhírek elleni küzdelem – ezek alkotják a Jobbik európai parlamenti választási programjának fő témaköreit. A párt EP-listavezetője, elnökhelyettese a Németh László Városi Könyvtárban tartott fórumot pénteken.

Gyöngyösi Márton szerint az elvándorlás ellen a bérfelzárkóztatás a megoldás, amiért a korrupció felszámolásával is lehet harcolni. Úgy véli, előbb-utóbb nem lesz ember az országban, aki hittel, szorgalommal dolgozni akarna. Mivel a korrupciót Polt Péterék nem üldözik, ezért szükség van az Európai Ügyészséghez való csatlakozásra. A legtöbb forrás az unióból érkezik, ,,ezek lenyúlása pedig üzemszerűvé vált.”

,,Az a pénz nem Orbán Viktoré, Tiborcz Istváné, Lázár Jánosé. Az a pénz a magyar embereké”

– jelentette ki.

Ezt megerősítette Márki-Zay Péter is, aki vendégként vett részt a fórumon. A polgármester úgy látja, az uniós pénzeket nem az alapján osztják el, hogy ,,melyik településnek mire van szüksége, hanem miből mennyit lehet lenyúlni.”

A fórumon több téma is szóba került, ezeket folyamatosan feldolgozzuk és közzétesszük oldalunkon.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá