A Makónál nem sokkal kisebb településen elveszítette többségét a Fidesz

[share_box]

A Jobbik által támogatott jelöltek nyertek a püspökladányi időközi választáson – tájékoztatta oldalunkat Szabó Róbert.

Vasárnap időközi önkormányzati választást tartottak Püspökladányban, két körzetben. A Jobbik Csongrád megyei négyes választókerületi szervezője elmondta: az 5-ös választókerületben Borsos László, a Jobbik korábbi önkormányzati képviselője nyert, a szavazatok több, mint 40%-ával. Borsost a Jobbik mellett két egyesület is támogatta. A vert mezőnyben szerepel a Fidesz egykori helyi alelnöke és képviselője, Dienes Zoltán is.

A 7-es választókerületben a szintén Jobbik és civil támogatással induló független jelölt, Varga Zoltán győzött. Ő a szavazatok 73%-át nyerte el. Ebben a körzetben utolsó helyen végzett a Fidesz jelenlegi püspökladányi alelnöke, Szabó János a szavazatok alig több, mint 10%-ával.

,,Ezzel a Fidesz elveszítette a többségét a helyi képviselő-testületben. Püspökladányban is bebizonyosodott, hogy hiteles ellenzéki jelöltekkel legyőzhető a kormánypárt”

– fogalmazott Szabó Róbert.

(Kiemelt fotó: Szabó Zsolt László/Magyar Hang)

Bottyán Róbert

Főszerkesztő

2 thoughts on “A Makónál nem sokkal kisebb településen elveszítette többségét a Fidesz

 • 2019-03-26 at 7:06 du.
  Permalink

  Mi egyszerű választók is erről beszélünk szakadatlanul, összefogás, összefogás és mégyegyszer összefogás!!! Mit nem lehet ezen érteni ????

  Reply
 • 2019-03-26 at 7:08 du.
  Permalink

  Mi egyszerű választók is erről beszélünk szakadatlanul, összefogás, összefogás és mégyegyszer összefogás!!! Mit nem lehet ezen érteni ???? Igen lehet de úgy látszik mégsem akarják megérteni !!!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük