Eljött a makói hivatalból, erre ,,utánanyúltak”

[share_box]

Úgy tudjuk, közös megegyezéssel eljött a makói polgármesteri hivatalból a pénzügyi iroda vezetője. A kiszombori hivatalban épp üresedés volt, pénztáros kerestek. Fel is vették oda, a munka felvétele előtt közölték vele, mégsem kell jönnie. Ismereteink szerint a környéken sem nagyon fog munkát kapni, ha a hatalom így utánanyúlt.

A szakember korábban a KLIK-nél dolgozott, Farkas Éva Erzsébettel együtt. A városházára tehát már ő vitte oda és nem az előző vezetés dolgozója volt. Felmerül a kérdés, ha a polgármester a saját embereit így támadja, mit tesz azokkal és mit gondol azokról, akik nem őt támogatják.

Megkerestük a makói hivatalt, hogy az irodavezető milyen körülmények között távozott és a kiszomborit, hogy tényleg nem kezdődött-e meg a munkavégzés. Ha válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Frissítés:

A kiszombori önkormányzat azt közölte: nem történt kinevezés a munkakörre. Bővebben itt.

Frissítés:

A makói önkormányzat megerősítette: valóban távozott a pénzügyi iroda vezetője. Bővebben itt.

Bottyán Róbert

Főszerkesztő

2 thoughts on “Eljött a makói hivatalból, erre ,,utánanyúltak”

 • 2019-03-28 at 4:41 du.
  Permalink

  Sajnos ilyen az utóbbi 5 évben Makón néhányszor előfordult.Ez tény,és IGAZ!!!!!!!

  Reply
 • 2019-03-29 at 10:41 de.
  Permalink

  Sajnos arra még mindig nem válaszolt ,hogy -Mikor ,és hány évig fogja visszafizetni az 5 milliárd -általa elbaszarintott Uniós pénzt –amit a Szakértők ellen véleménye dacára kifizetett….??? — Én addig kiküldeném KÖZMUNKÁRA :Télen -Nyáron …!!! Na most légy ERŐS Kasthélyossy Fővadász….!!!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük