Dr. Kiss Attila helyét Zeitler Ádám veszi át a Csongrád megyei közgyűlésben

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Dr. Kiss Attila kizárása után is itt marad a mandátum a makói körzetben. Zeitler Ádám április végén, a következő ülésen teheti le képviselői esküjét – hangzott el a csütörtökön, Szegeden megtartott sajtótájékoztatón.

Tóth Péter, a Jobbik Csongrád megyei elnöke elmondta: párttársát példátlan módon, méltatlanul távolította el a megyei közgyűlés fideszes többsége. Amikor ez a folyamat elkezdődött, akkor a Csongrád Megyei Önkormányzat irodájánál, a Belvedere palotánál tartott sajtótájékoztatót – az akkor elmondottakat fenntartja: a Fideszt egy neokommunista pártnak tartja, hiszen minden politikai ellenvéleménnyel le akarnak számolni.

Hozzátette, ennek a diktatúrának véget kell vetni, így a Jobbik Csongrád megyében támogatni fogja, hogy egy jelölt induljon ősszel a fideszessel szemben.

Tóth Péter elárulta: két tucat olyan fideszes önkormányzati képviselőről tudnak, akit ezzel a jogszabállyal, ami alapján dr. Kiss Attilát méltatlannak titulálták, ugyanígy felelősségre lehetne vonni, kíváncsian várják a bíróságot döntését.

Zeitler Ádám 2014 óta makói önkormányzati képviselő, a Jobbik regionális igazgatója.

,,Bízom benne, hogy az előzmények ellenére tudok majd normális keretek között együtt dolgozni a megyei közgyűlés többségi frakciójával. Még a mai napon időpontot kérek a közgyűlés elnökétől és elmegyek, bemutatkozom”

– fogalmazott.

Mivel csak pár hónap van a választásig, így nagy munkába nem lehet belefogni, de Zeitler fontosnak tartja, hogy kapcsolatot teremtsen a közgyűlés és a makói képviselő testület között, az uniós források felhasználásával kapcsolatban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá