📺 ,,Heti Dörgés” dr. Hadik Györggyel

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Dr. Török Miklós (DK) szerint a Makói Hírek önkormányzati lap egy egyszerű propaganda újság. A fideszes képviselő ezt úgy próbálta elütni, hogy lapszemlét tartott, elkezdte felolvasni a különböző közérdekű információkat. Mindez a legutóbbi testületi ülésen történt.

Török elmondta: a 80 millió makói adóforintból működő tájékoztatásban sok probléma van. Például az önkormányzati újság csak arról szól, hogy a polgármester és a fideszes képviselők hol jelentek meg.

,,Hollósy Kornélia utcára költözött piac nyitvatartása”, ,,a köztársasági elnök a bírósági ülnökök megválasztását 2019. március 7. és április 30. közötti időtartamra tűzte ki”, ,,a roma önkormányzat képviseletét négy főben határozták meg”, ,,Makói Óvoda beiratkozási rendje”, ,,orvosi és gyógyszertári ügyeletek ideje” – ezekkel a szalagcímekkel válaszolt neki dr. Hadik György.

Az atombombát Weszelyné Véghseő Henriett (Fidesz) dobta le:

,,azt javaslom képviselőtársaimnak, legyenek ötleteik és akkor bekerülnek az újságba.”

Ezt követően Török gyors összeszámolta, kinek mennyi megjelenése van a lapban. Természetesen egy ellenzéki sem volt.

,,Elfelejtettem felolvasni a gyógyszertári és orvosi ügyeletet. A földgázszolgáltató ügyfélfogadási idejét, a közvilágítás hibabejelentési számát. A születéseket, a házasságkötéseket, a haláleseteket, azt, hogy bontják a Kálvin utcai rendelőt.”

– fokozta Hadik. Aki azzal zárta hozzászólását:

,,a Csípős sem mellettünk kampányol.”

Farkas Éva Erzsébet polgármester szerin (Fidesz) elgondolkodtató, hogy egy kommunikációs szakembert hívjanak meg a következő ülésre, aki összehasonlítja a reklámot és a tájékoztatást. Végül levonta a tanulságot:

Török célja, hogy ezzel káoszt teremtsen.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá