Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete közleményében azt írja: ,,elég a titkolózásból, a sunnyogásból és a törvénysértésből! Minden vásárhelyi polgárnak joga van tudni, mire költi a város az adóforintjait!”

Érdekes a felvetés, hiszen eddig nem zavarta őket, hogy

  • az előző önkormányzati vezetés pártaktivistákat fizetett,
  • igazolatlanul szórta a pénzt éttermi számlákra,
  • egész fideszes családok repülőjegyeit rendelte meg magáncélú utazásra,
  • Lázár János lézerblokkolós Audival közlekedett,
  • vadászkastély nő ki a semmiből, melynek rejtélyes tulajdonosi hálója van.

Itt van egyébként a teljes közlemény:

,,2018. február 25-én megszűnt a Polgármesteri Hivatal átláthatósága. Azóta a város honlapjára csak részben kerülnek fel a kötelezően nyilvános információk, szerződések.

Titokban tartják, a vásárhelyi adófizetők pénzén kik, és mennyiért dolgoznak a városnak, sőt, lassan eljutunk oda, hogy nemcsak a közérdekű információktól, de a Városháza épületéből is kizárják a vásárhelyieket. Elég a titkolózásból, a sunnyogásból és a törvénysértésből! Minden vásárhelyi polgárnak joga van tudni, mire költi a város az adóforintjait! Felszólítjuk Márki-Zay Pétert, hogy a törvényeknek megfelelően hozza nyilvánosságra az összes megbízási szerződést, hogy a vásárhelyiek megismerhessék, kiket és mennyi pénzért foglalkoztat a város!”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares