Változik a buszmenetrend, 12 új expresszjárat indul Budapestre

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A változás egyik fő eleme, hogy Makó, Hódmezővásárhely, Szentes és Csongrád, valamint Budapest között összesen 12 db új expresszjárat közlekedik – közölte a Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt.

Április 28-tól, vasárnaptól lép életbe a Budapest és a dél-alföldi városok között az autóbuszok új, ütemes menetrendi közlekedése. A változás egyik fő eleme, hogy Makó, Hódmezővásárhely, Szentes és Csongrád, valamint Budapest között összesen 12 db új expresszjárat közlekedik, melyekkel a főváros a jelenleginél akár 45 perccel rövidebb menetidővel elérhető.

Ehhez kapcsolódóan a Kecskemét–Kiskunfélegyháza–Csongrád–Szentes, a Kecskemét–Kunszentmárton–Szarvas–Békéscsaba és a Szentes–Hódmezővásárhely–Makó autóbuszvonalak járatai is új, ütemes menetrend szerint közlekednek, kedvezőbb csatlakozási kapcsolatokat biztosítva az országos autóbuszokhoz.

A minden részletet tartalmazó menetrendi tájékoztató már elérhető a honlapukon.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá