Zeitler Ádám átvette képviselői mandátumát

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A jobbikos politikus arról számolt be facebook oldalán, hogy dr. Kiss Attila kizárását követően átvette mandátumát a Csongrád Megyei Közgyűlésben.

Április elején, Szegeden megtartott sajtótájékoztatóján elmondta, bízik benne, hogy az előzmények ellenére tud majd normális keretek között együtt dolgozni a megyei közgyűlés többségi frakciójával. Mivel csak pár hónap van a választásig, így nagy munkába nem lehet belefogni, de Zeitler fontosnak tartja, hogy kapcsolatot teremtsen a közgyűlés és a makói képviselő testület között, az uniós források felhasználásával kapcsolatban.

Ismert: a Csongrád megyei önkormányzat megvonta dr. Kiss Attila jobbikos képviselő mandátumát arra hivatkozva, hogy a képviselő internetes médiumot tart fönn. A bíróság megállapította, hogy oldalunk, a Makói Csípős ,,rendszeresen, gazdasági kockázatvállalás mellett, nyereség elérése érdekében” végzi tevékenységét, ezért az ,,üzletszerű tevékenység végzésének feltételei is fennállnak”. Ugyanakkor azt is hozzáteszi, hogy ,,a veszteséges, vagy ingyenes lapok esetén is megvalósulhat a gazdasági szolgáltatás.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá