Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Franka Tibor kerepesi polgármester a Mi Hazánk majálisi rendezvényén lépett fel. Az egykori újságíróról évek óta keringtek a hírek, hogy független polgármesterből Fidesz-támogató politikus lett. Kerepes városában több botrányos ügy is köthető a nemzeti radikális oldalon korábban népszerű Frankához. Csúszópénzekről és korrupciós ügyekről is lehetett hallani – közölte a zsurpubi.hu.

A portál egy olvasói levél alapján azt írja: 2006-ban a Népszabadságnak azt nyilatkozta Kovács Antal, a Fidesz akkori helyi elnöke, hogy pártja Franka Tibort támogatja az önkormányzati választásokon, de egyéb kérdésre nem kívánt válaszolni. Két évvel ezelőtt már Farkas Domonkos töltötte be a Fidesz helyi elnöki tisztségét, aki alelnökével együtt szívhez szóló levélben köszöntötte Frankát, aki addigra már 10 évet töltött a polgármesteri székben.

A fideszes helyi politikusok megköszönték levelükben „azt a fejlődést, amit ez a 10 év hozott” a városba, majd „a további gyümölcsöző együttműködés reményében” még egyszer gratuláltak Franka Tibornak és jó egészséget kívántak neki.

Franka immár a Mi Hazánk szekerét tolja. A párt támogatottsága az 1-2%-os tartományban mozog, messze a biztos brüsszeli állást jelentő 5%-tól.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá