Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ezt a szórólapot is bedobták minden hódmezővásárhelyi postaládába.

Matkovich Ilona önkormányzati képviselővel, újságíróval tartott fórumot Vácon Márki-Zay Péter. A polgármester az őszi jelöltségéről beszélt, ebből szedett ki szokás szerint félmondatokat előbb a fideszes sajtó, majd ez megjelent szórólap formájában is.

a mondat arról szól, hogy engem polgármester-jelöltként nem saját anyagi, vagy karriercéljaim vezérelnek, hanem erkölcsi kötelességem kiállni azok mellett, akiket a Fidesz-kommunisták kirúgnának, ha elveszítjük az őszi választást.

– írta közösségi oldalán a városvezető. Hozzátette:

Tavaly még azt híresztelte a Fidesz, hogy pártot alapítok és az EU-választáson Brüsszelbe megyek. A Fidesz akkori hazudozása mára a legelkötelezettebb híveik számára is bebizonyosodott – most is megnyugtatom a bátor vásárhelyi hősöket, akik támogatnak a korrupció és megfélemlítés elleni küzdelmemben, hogy ősszel sem fogom őket magukra hagyni.

A beszélgetést itt lehet megnézni (34:39-nél érdemes elkezdeni, bár az adott kérdésre a válasz csak 36:50-nél hangzik el, az idézett félmondat 38:00 után következik):

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá