Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A helyiektől megtudta, hogy a Hódmezővásárhelyről odaköltözött családdal semmi gond nincs. Ismert: Földeák polgármestere a sajtóban támadta Márki-Zay Pétert, majd a faluban szórólapoztak is ellene, amiért egy vásárhelyi önkormányzati házba költöztettek egy családot.

A szombati makói fórumról hazafelé bementem két kocsmába Földeákon, ha már Hajnal Gábor polgármester úr nem veszi fel a telefonhívásom és nem hív vissza (nyilván megtiltották neki) – megtudni, mi az igazság a város ottani ingatlanába beengedett vásárhelyi családdal – számolt be közösségi oldalán a polgármester.

A városvezető szerint érdekes volt hallania, hogy a helyiek szerint a Lázár János polgármestersége idején, a Soros György által is támogatott roma-integrációs projekt során több család is került a településre az Észak utcai telep felszámolásakor.

Szeretném, ha Lázár és Hajnal urak nyilatkoznának arról, hogy ők vajon büntetőtelepként használták-e Földeákot a vásárhelyi cigánytelep felszámolásakor?

– fogalmazott Márki-Zay. Szerinte a Fideszről rendre bebizonyosodik, hogy másokat vádol a saját bűneivel. Jelesül:

  • csak a Fidesz telepít be migránsokat Magyarországra,
  • csak ők akadályozzák meg a kommunista ügynökakták nyilvánosságra hozatalát,
  • csak ők okolhatók a szocialista korrupció feltárásának elmaradásáért
  • és ők hiányolják a békét Hódmezővásárhelyen, miközben gyűlölködő szórólapokat és óriásplakátokat adnak ki.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá