Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Elértük: a közmédiának be kell számolnia az Orbán-család korrupciós ügyeiről – írja Facebook-oldalán a Momentum.

A párt emlékeztet rá: a közmédia néhány hónapja megtiltotta, hogy Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő közérdekű közleményt jelentessen meg az Európai Ügyészségről. A Momentum besegített a kezdeményezésnek, és mivel az EP-választási kampányban minden párt lehetőséget kap arra, hogy a közmédiában politikai reklámokat jelentessen meg, az ellenzéki párt úgy döntött, reklámspotjainak egy részében Hadházy Ákos ügyét, az Európai Ügyészséghez való csatlakozást népszerűsíti.

„Ezzel sikerült elérnünk, hogy a közmédiának kötelezően le kelljen adnia az Orbán-család korrupciójáról szóló videót”

– közölte a párt.

A reklámspotot az oldalán is megosztotta a Momentum. Az eredeti videóhoz képest azonban a közmédia úgy adta le, hogy a „nem közszereplők” arcát csak pixelezve jelenítette meg. Persze így is felismerhetőek: Mészáros Lőrinc, Tiborcz István, Garancsi István.

Orbán Viktor és Polt Péter esetében már nem volt szükség a pixelezésre.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá