Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Kedden kiakadt a Fidesz Botka László május elsejei bejelentésétől, mely szerint minden nyugdíjas és iskolába felvételiző tízezer forintot kaphat. Mert az alamizsna, júdáspénz, megvesztegetés, borzalom. Most kiderült, az I. kerületi fideszes önkormányzat 8 ezer forinttal lepte meg az időseket húsvét alkalmából, és nem is először.

A Budavári Önkormányzat összesen 15 millió 656 ezer forintot osztott szét az idén majdnem kétezer idős kerületi lakó közt. Igaz, az önkormányzat tájékoztatása szerint az időszaki támogatásra csak a 80. életévüket betöltöttek jogosultak – írja a 24.hu.

Az önkormányzat a rászoruló családoknak is nyújtott támogatást a húsvéti időszakban. Ezúttal 109 jogosult család kapott 8 ezer forintot, ami összesen 872 ezer forint. A pénzt néhány idős embernek személyesen adta át Nagy Gábor Tamás polgármester, Szentgyörgyvölgyi Péter, az V. kerület szintén fideszes polgármestere pedig bonbonnal lepte meg a megjelenteket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá