Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Talán, ha még több helyre kiírnák, hogy Magyarország jobban teljesít, talán, ha Marsi Anikóék még jobban kihangsúlyoznák, milyen jó dolgunk van, akkor más lenne a helyzet.

A Policy Agenda készített egy elemzést, ami pontosan azzal szembesíti a simlis, hazug, kormányzással nem törődő Orbánékat, amit nagyon utálnak: a lesújtó valóságról van szó.

A kutatás összeállítói úgy számoltak, hogy a háztartásokat tekintve, a kisebb váratlan kiadások fedezéséhez körülbelül 476 ezer forintra lenne szükség. Ha ez rendelkezésre áll, akkor nincs baj, és egy családnak nem kell egyéb segítséghez, például kölcsönhöz folyamodnia.

Tavaly a mintegy 300 ezer forint átlagos tartalék szintjére a válaszadók 34 százaléka mondta azt, hogy van ekkora mobilizálható megtakarítása. Az idén mért átlagos megtakarítási értékhez is mindössze ilyen arányban (35 százalék) vannak azok, akik biztonságban érezték magukat.

Nyaralni meg majd elmegyünk jövőre, vagy egyszer, valamikor.

Neked mi jut eszedbe, ha meglátsz egy közpénzből kirakott, hazug plakátot? És vajon egy fideszes szavazónak eszébe jut-e ilyenkor egyáltalán valami?

Mondjuk a saját háztartása, a nem létező megtakarítása, vagy az, ha tényleg minden ilyen szép és jó lenne, akkor nem lenne szükség arra, hogy minden erővel ezt tolják az arcunkba a propagandagyárak?

(zsurpubi.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá