Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A CONTITECH Makói KC férfi csapata a Túrkeve ellen nagyon gyenge játékot produkált. Ebben közrejátszott az, hogy a létszám rendkívül megfogyatkozott, betegség, munkahelyi elfoglaltság és családi problémák miatt. Sajnos a gárda helyzete a tabellán a bajnokság végéig már nem fog változni, maradt a tizenegyedik helyen.

Túrkevei VSE – CONTITECH Makói KC 34-24 (17-13)
NB II férfi felnőtt, délkeleti csoport, 21. forduló. Vezette: Csörgő László, Vitális Gábor.

CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: Dani – LESZKOVÁN 6 gól, Vörös 3 gól, HEGYI 6 gól, Vass  2 gól, Veréb Grgő 4 gól, Zsiga 1 gól.
Csere: Pádár 2 gól, Lajtár, Szabó R.

Gera Norbert edző:

A beállósok és a balkezes játékosok hiányában a taktikai lehetőségeink nagyon lekorlátozódtak a mérkőzésen. A második félidő közepére fizikálisan is elfáradtunk, és a hibáinkat kihasználva átszaladt rajtunk az ellenfél.

III. osztályú ifjúsági mérkőzésen:

Túrkevei VSE – CONTITECH Makói KC 29-28 (18-16)

Makói góldobók: Lajtár Krisztofer 11, Kollár Nataniel 9, Pusztai Dániel 3, Petrovánszki Áron 2, Szegi Marcell 2, Gules Mihály 1.

Az ifi csapat rendkívül fontos mérkőzésen veszített, ebben közrejátszott az, hogy több játékos hiányzott különböző okok miatt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá