Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Áder és Lázár nem szólt a makóiakhoz; a zenekar az esőben ázott; sorozatos protokolláris hibák – oldalunkat többen is megkeresték, hogy szerintük méltatlan volt az új könyvtár átadó ünnepsége.

A vendégek köszöntésekor és a szalagátvágáshoz való fölkéréskor is Kiss-Rigó László püspököt vették előre és nem Áder János köztársasági elnököt, a legfőbb magyarországi közjogi méltóságot, ami a köztársasági elnöki tisztséget megalázó protokolláris szarvashiba.

Felvetődik az is, ha már jelen volt a köztársasági elnök, akkor miért nem tisztelte meg a makóiakat az átadás kapcsán néhány gondolattal. Emiatt a nagy csinnadratta-beharangozás ellenére méltatlan lett az átadó. Ezen kívül Lázár János országgyűlési képviselő, – aki ténylegesen segített az állami támogatás megszerzéséhez,- sem mondott beszédet.

Általában a kivitelező készre jelenti ünnepélyesen az épületet, ez sem történt meg. Viszont Farkas Éva Erzsébet letegezte beszédében Makovecz Imrét, akivel soha nem találkozott, akivel soha egy szót sem váltott.

Úgy tudjuk, azokat a tanulókat, akik a Hagymaházban voltak a köztársasági elnök előadásán (ahol ,,o1g”-vel üzentek a diákok) ad hoc jelleggel kivezényelték a megnyitóra úgy, hogy arról előzetesen sem ők, sem a tanáraik nem tudtak.

Miközben a műsorközlő a színpadon ponyva alatt álldogált egyedül, Csikota József zenekara fedél nélkül ázott az esőben.

Sajnos nem volt senki, aki egyben képes lett volna átfogni az eseményt és szükség esetén döntéseket meghozni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá