Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Milyen lesz az élet Szentesen Szirbik Imre után? Hol lehet találkozni a Jobbik EP-listavezetőjével? Kik kapnak megyei kitüntetést augusztus 20-án? Szabó Zoltán Ferenccel, a Jobbik képviselőjével, a párt választókerületi elnökével készítettünk interjút vasárnap a zöldségespiacon.

Megrohanták őket a választók

A szentesi zöldségespiacon pár órán belül több ezer ember megfordul, itt standolt Szabó Zoltán és Stummer János, a Jobbik alelnöke. Szabótól megtudtuk: több mint 100 aláírást gyűjtöttek szűk két óra alatt, melyben a szabad Magyarországért, Európáért és az Unióban való maradást gyűjtöttek támogató aláírásokat. Úgy véli, ahogy lezajlik a vasárnapi választás, szinte azonnal ráfordulunk az önkormányzati kampányra.

,,Szentes népét egyre jobban foglalkoztatja, hogy Szirbik Imre (MSZP) polgármester nyugdíjba vonulása után, az elmúlt 30 év után milyen változás lesz a városban és ki lesz a polgármester. Terveim szerint én is indulni fogok. Bízom abban, hogy a szentesiek egy olyan embert választanak Szirbik után, aki az ő érdekeit fogja képviselni, megtalálható a városban, ismerik, felelősségre vonható”

– fogalmazott.

Szentesi díjazottak augusztus 20-án

A Csongrád Megyei Közgyűlés pénteken tartott ülést. Döntöttek különböző kitüntetések átadásáról. Szabó Zoltán elárulta, Csongrád Megye Közrendjéért és Közbiztonságáért Díjat kap Balogh Szabó Imre r. ezredes, Szentes Rendőrkapitánya. Csongrád Megye Kultúrájáért és Közneveléséért Díjat vesz át Kertész Ákos, a Hangverseny Központ vezetője és Dénes Ildikó, Szentes testvérvárosának, az újszentesi általános iskola igazgatója. Csongrád Megye Közigazgatásáért Díjban részesül Dr. Tóth Flórián, a Szentesi Járási Hivatal vezetője. Máté Bence természetfotósnak van megyei kötődése, ő kapja Csongrád Megye Alkotói Díját.

A Jobbik EP-listavezetője Szentesen

A választás előtt három nappal, május 23-án a városba érkezik Gyöngyösi Márton. A zöldségespiacon lehet vele találkozni 8-10 óra között, 10-12 óra között a ,,nagy” posta előtt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá