Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Kettőezer gyermek és felnőtt számára biztosít 2019-ben is a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesekönyv és ifjúsági könyv csomagot.

Iskolák és óvodák növendékeinek év végi / évközi ajándékozását, illetve a pedagógusok jutalmazását segíti az alapítvány nagylelkű támogatókkal együttműködve. A könyvekre oktatási intézmények jelentkezhetnek. Intézményenként 30-50 darabos, vegyesen összeállított könyvcsomag kérhető, melyeket az intézmények adnak közvetlenül a gyermekeknek / pedagógusoknak.

Az intézmények (iskolák, óvodák) a könyveket csomagokban veszik át, és az intézményekben, évzárókon adják át jutalmazáskor az érintett pedagógusoknak és kiemelkedő eredményekkel bíró gyermekeknek. A www.matrixalapitvany.hu oldalon fennlévő elérhetőségeken vehetik fel az intézmények az alapítvánnyal a kapcsolatot.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá