Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Újabb dallal jelentkezett az oldalunk által már bemutatott makói zenész, Horváth Gergő. A zenei alapot ő szerezte, az éneket Nagy Tímea jegyzi.

A dal az elejétől a végéig feszültséget hordoz magában, de nincs ,,robbanás”, ,,kiteljesedés”, csak visz magával a dal.

Leírja azt, ami sokak fejében napról napra megfogalmazódik, nem feltétlen fogják vagy tudják ezt az egészet kifejezni, és csak gyűlik és tornyosodik bennük, az a feszültség, a párodhoz, a családodhoz, a barátaidhoz, azokhoz a személyekhez, akiket szeretsz és tisztelsz és akik viszont szeretnek és tisztelnek téged.

– fogalmazott Gergő.

Az alapot a home stúdiójában írta. – Tőlem megszokott metal stílustól eltérően szerettem volna valami könnyet egyedit alkotni. A végeredmény számomra ,,varázslatos”, ,,megfoghatatlan”, de mégis húzza az embert a dallam. Nagy Tímeát hallottam már az Amúgy! N.I.N.C.S. zenekarban, már akkor megfogott a hangja és erre az alapra csak az ő hangját és stílusát tudtam elképzelni. Timi örömmel elvállalta a felkérést és annyira megfogta az alap, hogy pár nap alatt megis volt a végleges szöveg. Végeredmény szerintem egy szerethető dal lett, amit egy nehéz nap után megnyugtathatja az embereket – mesélte Horváth Gergő.

Nagy Tímea szívét a Gergő által megírt alap már az első pár másodpercében megnyerte.

,,Ahogy hallgattam, egyre inkább egy nosztalgikus jellegű érzelem világba kalauzolt el a hangulata. Számomra nagyon sejtelmes volt az egész, mégis valahogy „ismerős” és talán ezért is sikerült viszonylag gyorsan dalszöveget írni rá. Nyilván magát az alapot és a dalszöveget is mindenki a saját gondolatai és meglátásai szerint értelmezi majd. Számomra ez a szám elsődlegesen leginkább a mai kor felszínessége és érzelemmentessége elleni harcról szól, illetve azokról a személyekről, akikkel napról napra kitartunk egymás mellett, támogatjuk, bíztatjuk és tiszteljük egymást”

– tudtuk meg Tímeától.

Az éneket Vizi Gábornál, az Onion Sound System-nél vették fel, a mixing&masteringet pedig a No silence stúdióra bízták.
A klippet Berkes Tamás szerkesztette és az ő ötlete lett megvalósítva. Teljesen passzol a videó a dal hangulatához.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares