Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Furcsa adat ez a nagy migránsellenes kampánycumamik közepette.

Magyarországon 2016-hoz képest több mint kétszeresére nőtt a nem uniós állampolgároknak folyósított letelepedési/tartózkodási engedélyek száma. Eszerint 2017-ben a magyar állam 117 026 nem uniós állampolgárnak adott ki engedélyt – írja a 444 az Eurostat statisztikájára hivatkozva.

Ez a növekedés majdnem a háromszorosa annak, mint amit a második legnagyobb növekedést mutató ország mutat: Bulgáriában 41 százalékkal nőtt az arány ugyanennyi idő alatt.

Persze ez nem véletlen azok után, hogy a magyar kormány 2017 végével vezette ki a Rogán Antal-féle letelepedési kötvényprogramot, aminek keretében kínai, orosz és arab országok állampolgárok tízezrei juthattak állandó tartózkodási engedélyhez.

Ha egészen pontosak akarunk lenni: a letelepedési kötvény lehetőséget biztosított gazdag, Unión kívüli polgároknak, hogy ellenőrzés nélkül, vagy minimális ellenőrzéssel bejussanak az Unió területére. Nem csak terroristák, szervezett bűnözők, kínai triádok, orosz alvilági csoportok stb., jöhettek be számolatlanul, miközben Orbán Viktor 100 milliárdos propagandával ringat hamis biztonságérzetben sacc/kb. 2,5 millió hívőt.

(zsurpubi.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá