Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Zsámboki Erika Csongrád Megye Kultúrájáért és Közneveléséért Díjat kap.

A Csongrád Megyei Közgyűlés pénteken ülést tartott, ahol döntöttek különböző kitüntetések átadásáról. Ezeket augusztus 20-án adják át. Csongrád Megye Kultúrájáért és Közneveléséért Díjat kap Zsámboki Erika, a Makó Városi Kulturális-Közművelődési Nonprofit Kft. ügyvezetője. A Hagymaház élére 2015 február elsejével nevezték ki. Korábban a Maroslelei ÁMK-ban és a makói József Attila Gimnázium könyvtárosaként is dolgozott.

Rajta kívül Palánkai Tibor építészt, Kertész Ákost, a Szentesi Hangversenyközpont vezetőjét és Dénes Ildikót, az Újszentesi Általános Iskola aligazgatóját tüntetik ki ezzel a díjjal.

Csongrád Megye Alkotói Díját Dávid Júlia festőművész, Szatmári Imre tűzoltó dandártábornok, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Máté Bence természetfotós kapja. Csongrád Megye Közigazgatásáért elismerést kap Magyar Mihályné balástyai jegyző, Tóth Flórián, a Szentesi Járási Hivatal vezetője és Juhász Tünde kormánymegbízott.

Csongrád Megye Közrendjéért és Közbiztonságáért Díjat Balogh-Szabó Imre rendőr ezredes, szentesi rendőrkapitány érdemelte ki.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá