Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Egy napon belül elfogták a rendőrök azt a baksi férfit, aki egy kerékpárt lopott el Szegeden. Kihallgatásán további kilenc kétkerekű eltulajdonítását ismerte be. Lopás miatt kell felelnie.

A 20 éves gyanúsított 2019. május 21-én délután a városban sétálva figyelt fel a lelakatolt biciklire. Mikor megbizonyosodott arról, hogy senki nem látja, eltávolította a kerékpárzárat, majd felült a kétkerekűre és eltekert azzal. Később értékesítette zsákmányát.

A szegedi nyomozók a bejelentést követően rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak, majd előállították. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A férfi kihallgatásán összesen tíz bicikli eltulajdonítását ismerte el.

(police.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá