Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Makón, a Posta utca elején több hónapja áll egy Opel Corsa, leeresztett gumival és így foglalja a parkolót. Lakossági utcafórumokon szóba került, valamint olvasóink is jelezték.

A problémával megkerestük az önkormányzatot. Válaszukból kiderül, a Polgármesteri Hivatal munkatársai is észlelték a régóta elhagyott gépjárművet, ezért a hatósági eljárást megindították. A gépjármű egy felszámolás alatti cég nevén van, a bíróság tájékoztatása szerint 3-6 hónap, amíg kiderül, hogy a céget törlik, vagy felszámolót rendelnek ki, jelenleg a vagyon felkutatása folyik.

Mivel a gépjármű ki van vonva a forgalomból, a makói önkormányzat kezdeményezi az elszállítását. Ennek megvalósításához a Roncs Autó Kft.-vel folyamatban van a szerződéskötés, melyet követően megtörténhet a gépjármű elszállítása.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá